Tandarts op locatie voor GGZ-instellingen

In uw instelling wilt u de beste zorg verlenen, ook als het gaat om mondzorg. Maar even naar een tandartspraktijk gaan, is niet makkelijk voor mensen met een psychische achtergrond of een beperking. Met een mobiele tandarts haalt u professionele mondzorg binnen de muren van uw instelling. Bewoners hoeven niet weg uit hun vertrouwde omgeving en worden op een ontspannen manier geholpen. Uw Tandarts aan Huis biedt complete mondzorg voor GGZ-instellingen.

De gevaren van slechte mondzorg

Goede mondzorg is belangrijk. Dat geldt extra voor mensen met een psychische achtergrond, met een verslaving of beperking. Door het gebruik van medicijnen en gebrekkige verzorging lopen zij een groot risico op tandbederf en ontstekingen. Slechte mondhygiëne kan ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben. Van pijn, kauw- en slikproblemen tot een longontsteking of hart- en vaatziekten.

Daarom een mobiele tandarts

Tandarts aan Huis is de ideale oplossing voor GGZ-instellingen en woonvoorzieningen voor mensen met een beperking. Met onze draagbare apparatuur kunnen we vrijwel alle behandelingen op locatie uitvoeren. Wij bieden uw patiënten prettige en deskundige mondzorg. En omdat we zelfstandig en flexibel werken, is een ambulante tandarts ook efficiënt en kostenbesparend voor uw instelling.

De voordelen van Tandarts aan Huis

  • professionele mond- en tandzorg in vertrouwde omgeving

  • 37 jaar tandheelkundige ervaring met grote affiniteit ouderenzorg

  • 25 jaar ervaring op gebied van voorlichting en preventie

  • geen gereis, geen wachtruimtes

  • efficiënt en kostenbesparend voor GGZ-instellingen

MAAK EEN AFSPRAAK
voor verzorgings- en verpleeghuizen
voor penitentiaire instellingen

Meer weten over mondzorg voor uw GGZ-instelling?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op