Mondzorg voor iedereen

Voor iedereen niemand uitgezonderd willen we graag de beste zorg, ook als het gaat om mondzorg. Maar even naar een tandartspraktijk gaan, kan moeilijk zijn voor mensen die niet mobiel zijn of om welke reden dan ook aan huis gekluisterd zijn. Dit kan voor onoverkomelijke problemen zorgen. Voor al die mensen is er de mobiele tandarts, hiermee haalt u professionele mondzorg in huis (inclusief het eventueel maken van foto’s) in uw eigen woonomgeving. Men hoeft niet weg uit de eigen vertrouwde omgeving en u wordt op een ontspannen manier geholpen. Uw Tandarts aan Huis biedt complete mondzorg voor iedereen op locatie.

De gevaren van slechte mondzorg

Wist u dat dat 80 procent van de zorgafhankelijke ouderen een matige tot slechte mondgezondheid heeft? Vaak zijn ze jaren zijn niet of nauwelijks naar de tandarts geweest. Senioren die minder mobiel zijn, blijven het liefst in hun vertrouwde omgeving en zien op tegen inspannende activiteiten. Een tandarts aan huis is de ideale oplossing.

Gespecialiseerd in ouderenzorg

Bij Tandarts aan Huis hebben we veel ervaring en affiniteit met mondzorg voor jong en oud. Met onze mobiele tandartsuitrusting kunnen we vrijwel alle behandelingen in de vertrouwde, huiselijke omgeving uitvoeren. Dat scheelt stress, gedoe en geregel.

De voordelen van Uw Tandarts aan Huis

  • 37 jaar tandheelkundige ervaring

  • 25 jaar ervaring met preventie en voorlichting  op o.a. basisscholen

  • professionele mondzorg in vertrouwde omgeving

  • behandelingen vergoed door zorgverzekeraar

  • niet reizen, geen wachtruimtes

voor ouderen

Meer weten over mondzorg bij u thuis?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op