Aan bed gebonden? Laat de tandarts thuis komen

Sommigen mensen zijn door ziekte of ouderdom aan hun bed gekluisterd. Als deze patiënten thuis wonen, hebben ze intensieve zorg nodig. Het is belangrijk om de tandarts niet te vergeten. Een gezonde mond heeft een positief effect op de algemene kwaliteit van leven. Voor bedlegerige mensen is een tandarts aan huis dé ideale oplossing.

De risico’s van slechte mondhygiëne

Een goede mondzorg is hard nodig. Problemen in de mond kunnen vervelende gevolgen hebben. Mensen kunnen last krijgen bij het eten. En naast pijn, kauw- en slikproblemen kan slechte mondhygiëne leiden tot gevaarlijke gezondheidsproblemen. Denk aan longontsteking, hart- en vaatziekten en een ontregelde bloedsuikerspiegel bij diabetici. Een regelmatige tandcontrole en goede mondverzorging voorkomen veel narigheid.

Tandzorg voor bedlegerige patiënten

Bij Tandarts aan Huis hebben we veel ervaring met mondzorg voor zieken, ouderen en andere kwetsbare groepen. Met onze mobiele tandartsuitrusting kunnen we de meest voorkomende behandelingen op locatie uitvoeren. En dat allemaal gewoon in de vertrouwde, huiselijke omgeving.

De voordelen van Tandarts aan Huis

  • 37 jaar ervaring als tandarts

  • 25 jaar ervaring met voorlichting en preventie op o.a. basisscholen

  • professionele mondzorg in vertrouwde omgeving

  • behandelingen vergoed door zorgverzekeraar

voor angstige mensen

Meer weten over ambulante mondzorg?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op