Goede mondzorg voor woonzorg en verpleeghuizen

In uw verzorgingshuis of verpleeghuis staat alles in het teken van goede zorg bieden. Helaas blijkt uit onderzoek dat mondzorg in instellingen voor ouderenzorg vaak niet op orde is. Best begrijpelijk, want tandzorg is specialistisch werk. En omdat uw bewoners vaak slecht ter been zijn, kun je niet even met ze naar een tandartspraktijk. Met een mobiele tandarts brengt u professionele mondzorg binnen de muren van uw zorginstelling. Bewoners hoeven niet weg uit hun vertrouwde omgeving en worden in hun kamer behandeld. Uw Tandarts aan Huis is gespecialiseerd in mondzorg voor woonzorg en verpleeghuizen.

De gevaren van slechte mondzorg

Goede mondzorg is belangrijk, zeker voor senioren. Wist u dat 80 procent van de zorgafhankelijke ouderen een slechte mondgezondheid heeft? Als mensen in een woonzorgcentrum of verpleeghuis komen, zijn ze soms jaren niet meer bij de tandarts geweest. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Mensen kunnen kauw- en slikproblemen ontwikkelen. Maar ook gevaarlijke gezondheidsklachten als longontsteking of hart- en vaatziekten kunnen het gevolg zijn van gebrekkige mondzorg.

Mobiele tandarts voor zorginstellingen in ouderenzorg

Tandarts aan Huis is gespecialiseerd in mondzorg op locatie voor ouderen. Met onze draagbare apparatuur kunnen we vrijwel alle behandelingen tot aan het bed uitvoeren. Dat is plezierig voor uw bewoners. En omdat wij zelfstandig werken, hoeven uw medewerkers niet bij te springen. Dat maakt ambulante tandzorg prettig, efficiënt én kostenbesparend voor uw zorginstelling.

De voordelen van Tandarts aan Huis

  • 37 jaar tandheelkundige ervaring ook grote affiniteit met ouderenzorg

  • 25 jaar ervaring met voorlichting en preventie op o.a. basisscholen

  • professionele mondzorg in vertrouwde omgeving

  • wij werken helemaal zelfstandig

  • efficiënt en kostenbesparend voor wooncentra en verpleeghuizen

voor GGZ-instellingen

Meer weten over mondzorg voor uw wooncentrum of verpleeghuis?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op