Tandarts aan huis: ideaal voor mantelzorgers en wijkverpleegkundigen

Als mantelzorger of wijkverpleegkundige speelt u ook bij mondzorg een belangrijke rol. U bent vaak de eerste die pijn of een niet zo’n fris geurtje opmerkt. Maar met alle dingen die geregeld moeten worden, heeft u veel aan uw hoofd. Begrijpelijk dat een tandartsbezoek plannen er dan snel bij in schiet. Laat daarom de tandarts aan huis komen. Dat scheelt gedoe en geregel.

De mond niet vergeten

Regelmatige tandcontrole en een goede dagelijkse mondverzorging voorkomen veel narigheid. Problemen in de mond kunnen vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid. Naast pijn, kauw- en slikproblemen kan het leiden tot serieuze gezondheidsklachten. Denk aan longontsteking, hart- en vaatziekten en een snellere veroudering van het brein.

Mondzorg voor kwetsbare mensen

Bij Tandarts aan Huis hebben we veel ervaring met mondzorg voor zieken, ouderen en andere kwetsbare groepen. Met onze mobiele tandartsuitrusting kunnen we vrijwel alle behandelingen uitvoeren in de vertrouwde, huiselijke omgeving. Extra voordeel: we kunnen tijdens ons bezoek ook uw gebit ook direct controleren.

De voordelen van Tandarts aan Huis

  • gespecialiseerd in ouderen en kwetsbare groepen

  • 37 jaar tandheelkundige ervaring

  • 25 jaar ervaring met voorlichting en preventie op o.a. basisscholen

  • professionele mondzorg in vertrouwde omgeving

  • behandelingen vergoed door zorgverzekeraar

  • niet reizen, geen wachtruimtes

voor ouderen
voor mensen met angst

Meer weten over mobiele mondzorg?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op